Albania BeautyTirane-Budva-Kotor-Ulqin


Dita e pare
Pas takimit me guiden fillon udhetimi yne me autobus llukzos me ajer te kondicionuar drejt Malit te zi. Pas ndaleses se pare buze Bunes ku mund te shijojme dhe mengjesin udhetimi yne vazhdon me proceduren e kalimit te kufirit. Me pas vazhdojme rrugen drejt Tivatit ku do kemi mundesi per nje pushim te shkurter per kafe.Me pas do kemi mundesi per nje foto stop dhe ne ishullin me fame te Shen Stefanit i cili mbetet nje nga vendet e preferuara te Vipave ne bote.I drejtohemi Budves (qyteti me turistik i bregdetit te Malit te Zi) atje mund te shikoni kalane dhe portin e qytetit pjese te cilat priten te behen pjese pasurive historike te UNESCOS per historine te cilat servirin. Vizita do te shoqerohet dhe me informacionin e dhene nga guida jone.
Akomodimi dhe darka ne hotel.

Dita e dyte
Pas mengjesit dhe check out nga hoteli i drejtohemi qytetit te Kotorrit. Vizite panoramike e Kotorrit: Ne brendesi te kalase do kemi mundesi te shohim oren e madhe te qyteti e cila shtrihet ne pjesen ballore te mureve te kalase dhe pas do te vazhdojme neper rrugicat e ngushta te citadeles dhe do ti drejtohemi dhe katedrales se qytetit.  Me pas do dalim nga muret e kalase dhe do kemi mundesi te shijojme pamjen fantastike te kodres kala si dhe portit te qytetit i cili ruan formen origjinale te koherave te mesjetes. Mbasdite e lire per pazar ku sygjerimi i guides tone do te jete gjithmone i pranishem. Akomodimi dhe darka ne hotel.

Dita e trete
Pas mengjesit ne hotel i drejtohemi qytetit me perqindjen me te larte te shqipetareve Ulqinit.
Pas guidimit dhe historise se qytetit, kohe e lire ne dispozicion per pazar. Nisim serisht udhetimin tone drejt Tiranes.Kalojme procedurat e kufirit (Murriqan), kthimi ne Tirane.
Fundi i sherbimit tone.

 

For more information please contact:

Attractive travel
Bardhok Biba str. Nr. 2
Tel: +355 (0) 42 244347
Mob: +355 682020013
Fax: +355 (0) 42 244347
e-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
web: www.attractive-travel.com

 
          
Novasol
 

28.000 Apartamente dhe Vila pushimesh.

Zgjidhni ambjentin tuaj te preferuar per pushime!